Kennismaking

chrisMag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Chris van Benthem. Ik ben woonachtig in Oud-Ootmarsum, getrouwd en heb 4 kinderen. Vanaf mijn jeugd ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de natuur en geboeid door haar verscheidenheid en schoonheid. Vanaf 1987 ben ik mij gaan verdiepen in spiritualiteit in relatie tot de helende krachten in de natuur.

Missie:

Die zoektocht heeft mij gebracht bij mijn missie om mens en Aarde te verbinden met elkaar. Daarom heb ik in 2007 een eenmansorganisatie opgericht genaamd: RIVOS (rust, inspiratie, verwondering, ontspanning en schoonheid)
RIVOS heeft als uitgangspunt om mensen weer in contact te brengen met hun spiritualiteit door het bewust te laten ervaren en beleven van oerkrachten zoals: het menselijk energieveld, boomenergie, aarde-uitstraling, leylijnen, aardstralen en kosmische-energie.

Die verbondenheid met mens en Aarde heeft zich vertaald in een aantal praktische activiteiten:

Spirituele Natuurwandelingen

Cursus ‘Aardebezieling’

Leefomgevingscan

Cursus ‘Ontdek je ware Natuur’ 

MIJN MISSIE OM MENS EN AARDE MET ELKAAR TE VERBINDEN

https://beingtrulybeautiful.com/v/ff8081816266e3fb0163726345860001

Achtergrond:

Na de PABO ben ik gaan werken met jongeren in het Praktijkonderwijs. Verder heb ik mij verdiept in: Tuin- en landschapsvormgeving,  Ecotherapie (basisopleiding) en Mindfulness   ( trainersopleiding bij See True). Ik werk al jaren als vrijwilliger voor de Stichting Natuur & Milieu Ootmarsum om de prachtige beekdalen te helpen beheren.