Kennismaking

Mijn naam is Chris van Benthem. Ik woon in Oud-Ootmarsum . Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd geraakt in de natuur en haar grote verscheidenheid aan levensvormen. De onderlinge samenhang tussen planten, dieren, mineralen en de elementen heeft mij verwonderd en verbaasd. Dat ecosysteem is een ongelofelijke bron van inspiratie en genezing voor de mens. Daarbij is al het leven op onze prachtige planeet Aarde door een web van bewustzijn met elkaar verbonden.

In 2007 ben ik een begonnen met mijn eenmansbedrijf RIVOS.
(rust, inspiratie, verwondering, ontspanning en schoonheid). Mijn missie is om mens en natuur weer met elkaar te verbinden. Deze verbondenheid vanuit hart en ziel met de Aarde en mens heeft geresulteerd in een aantal van mijn activiteiten:

  1. Spirituele Natuurwandelingen
  2. Wandelcyclus Aardebezieling
  3. Opleiding Hoeder van de Aarde
  4. Workshops
  5. Leefomgevingscan

Om deze activiteiten goed te kunnen onderbouwen heb ik de opleiding Ecotherapie (basis) en Mindfullness gedaan. Verder heb ik mij verdiept in de kruidenleer, Keltische en Germaanse rituelen/ gebruiken en de zielenreis van de mens.

Graag zet ik mij in voor een aantal natuurorganisaties om de prachtige natuur in Noordoost Twente te behouden en te herstellen.

Sinds januari 2021 werk ik samen met Praktijk Maanlicht van Moniek Arends.

Download hier de folder van onze activiteiten: https://www.rivos.eu/wp-content/uploads/2022/01/Folder-RIVOS-MAANLICHT-2.doc